PokerProForAYear 5. serie – kvalificer dig til en $12.500 Aussie Millions freeroll!

PokerProForAYear 5. serie – kvalificer dig til en $12.500 Aussie Millions freeroll! 0001

PokerProForAYear serie 5 er allerede i fuld gang, med de første fem runder færdigspillede. Men fortvivl ikke, der er stadig masser af aktion undervejs, blandt andet en stor $12.500 Aussie Millions freeroll, der spiller lørdag d. 29. september klokken 16.00 EST.

Aussie Millions er den største event i Australien og med PokerProForAYear kan du også være på vej til landet med kænguruer og Kylie. PPFAY har en fantastisk $12.5000 freeroll turnering inkluderet i de sidste tre runder af den 5. serie. Det er nu du skal til at involveres!

Serie 5 $12.500 Aussie Millions Global freerollen bliver spillet lørdag d. 29 september klokken 16.00 EST. Det er altså $12.500 i en freeroll! Vinderen af freerollen vil vinde buy-in til Aussie Millions, til en værdi af $10.500, sammen med $2.000 i kontanter til at bruge på rejsen og opholdet.

For at kvalificere dig til denne freeroll, skal spillere downloade Pacific Poker gennem linket her hos PokerNews, oprette en ny konto og indsætte minimum $50. Derefter skal der indsamles 200 Pacific Poker Point inden mandag d. 24. september for at være kvalificeret.

Spillere der deltager i PPFAY-konkurrencen får hele 2.000 point bare for at deltage i denne event og der er 12.000 til vinderen af denne freeroll.

I den kommende weekend spilles runde 6 af serie 5. Den begynder med endnu en $10+$1 turnering. Vinderen vil få 500 i turneringspoint og en lækker kontant førstepræmie. Der vil også være 80 point til alle deltagere. Det er ikke for sent at gøre en forskel i PPFAY-turneringen!

Det kan godt være australierne er gode til cricket, men lad os nu vise dem hvem der er bedst når det handler om poker! Deltag i PPFAY allerede fra i dag og vind din plads til Aussie Millions.

Red. Note: Registrer dig hos Pacific Poker allerede i dag og modtag en unik bonus, der kun gives til spillere fra PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories