Sander Lylloff – interview

Sander Lylloff – interview 0001

25-årige Sander Lylloff vandt sæsonens første EPT-turnering i Barcelona. Dermed beviste han at han kan klare sig blandt de bedste spillere i verden. Vi fik et interview med Sander lige efter sejren, et interview du kan se her.

Her kan du læse lidt facts om den nye danske poker-stjerne:

· Sander Lylloff fører pt. den danske backgammon-rangliste, og betragtes af mange som en af de bedste backgammonspillere i verden. Ligesom Gus Hansen og Mads Andersen var det, inden de begav sig ud i pokerverdenen.

· Under EPT i Barcelona delte han værelse med manden der endte som nummer to, englænderen Mark Teltscher.

· De 1,2 millioner euro han vandt er en af de største præmier vundet af en dansk pokerspiller nogensinde. Kun Rehne Pedersens førsteplads ved WPT Main Event i 2005 ($2.078.185), Gus Hansen førsteplads ved Aussie Millions ($1.192.919) og Gus Hansens førsteplads ved Poker Superstars invitational i 2005 ($1.000.000) er i samme kaliber.

· Sammen med sin gode ven, Mark Teltscher, gjorde han finalebordet til en fest. De to bestilte flere flasker Cristal-champagne – og mon ikke de fortsatte videre ud i det spanske natteliv da finalen var færdig.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories