Søren Kongsgaard danmarksmester i hold'em

Søren Kongsgaard danmarksmester i hold'em 0001

Han var en af de største favoritter til at vinde DM i poker, den kun 19-årige Søren Kongsgaard. Og han levede op til favoritværdigheden da han natten til søndag vandt de 1.274.400 kroner der var til vinderen.

Efter en forfærdelig start på turneringen hvor han efter en halv time kun havde 3.000 i chips tilbage, vendte han bøtten og sluttede førstedagen på andenpladsen. Ved finalen var han i téten det meste af tiden, en kort periode så det dog ud til at han kunne trues, men han fik vendt nedturen og stod til sidste med sejren.

Søren Kongsgaard har for alvor markeret sig på turneringsscenen det sidste års tid, hvor han har vundet næsten 8 millioner. På få uger er det nu blevet til næsten to millioner, da han før DM vandt en side-event ved EPT i Barcelona.

På andenpladsen kom Jesper Bülow Christensen fra Nakskov, mens Jonas Klausen fik en flot tredjeplads.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories