To $12.500 Aussie Millions freerolls hos Poker770

To $12.500 Aussie Millions freerolls hos Poker770 0001

Aussie Millions bliver omtalt som den største og mest attraktive turnering på den sydlige halvkugle og den lever i den grad op til den omtale. Aussie Millions 2008 forventes at blive større og bedre end nogensinde før; der bliver spillet 17 events mellem d. 5 og 20 januar. $10.500 Aussie Millions Main Event har en garanteret førstepræmie på 1 million australske dollars og en forventet samlet præmiepulje på over 5 millioner australske dollars.

PokerNews er glade for at kunne annoncere at vi endnu engang sender Team PokerNews til Aussie Millions og du får muligheden for at komme gratis med på holdet. I samarbejde med Poker770 afholder PokerNews to $12.500 Aussie Millions freerolls. Den første spilles i dag, mens der stadig er chancer for at kvalificere sig til den anden.

De to $12.500 Aussie Millions freeroll vindere modtager en præmiepakke der indeholder adgang til Aussie Millions Main Event 2008, der har en værdi af $10.500 australske dollars. Udover det vil vinderen også modtage ni nætters ophold på det moderne Crown Promenade Hotel og $2000 i kontanter til rejse og andre udgifter. Vinderne vil også blive en del af Team PokerNews, hvilket giver dem eksklusivt merchandise og adgang til fester hos Team PokerNews.

Den første freeroll spilles som tidligere nævnt i dag, mens den anden $12.500 Aussie Millions freeroll spilles søndag d. 2 december klokken 10.30 EST. For at kunne deltage skal man downloade Poker770 gennem PokerNews og oprette en ny konto. Efter at have indsat penge skal spilleren skrive PNEWSAM2 som password for at blive registreret. Registreringen åbner 24 timer før turneringens start.

Hvis du allerede er oprettet hos Poker770 gennem PokerNews skal du ikke frygte, du kan stadig spille med. Så længe du opfylder de andre adgangskrav.

Der er stadig mange $12.500 Aussie Millions freerolls undervejs, så sørg for at holde øje med vores freeroll side for at se hvad der rører sig.

Red. Note: Registrer dig hos Poker770 gennem PokerNews og du får også lov at spille vores eksklusive $1.000 månedlige freerolls!

More Stories

Hvad mener du?