Vind en plads ved ECOOP 2007 med CD Poker!

Vind en plads ved ECOOP 2007 med CD Poker! 0001

CD Poker afholder, i samarbejde med iPoker netværket, European Championship of Online Poker (ECOOP). Fra d. 30 november til d. 10 december, elleve mesterskabsevents skal spilles, deriblandt event 10, en $1060 ECOOP Main Event. ECOOP 2007 vil have en garanteret samlet præmiepulje på $2,5 millioner, hvorfra Main Event vil have $1 million.

Udover håneretten og en stor pengepræmie vil hver vinder af en ECOOP Event modtage et ECOOP bracelet og de 50 bedste 50 spillere fra hele ECOOP vil deltage i en speciel $50.000 garanteret freeroll, der skal spilles dagen efter Main Event. Den første event er en $200 no limit Texas hold'em event, der uden tvivl vil tiltrække en masse spillere. Event 1 har en garanteret præmiepulje på $150.000. Hver ECOOP Event har en garanteret præmiepulje, hvilket gør ECOOP 2007 til en fantastisk onlineturnering.

Ikke nok med at CD Poker afholder denne fantastiske turnering, de tilbyder også spillere fra PokerNews fem eksklusive ECOOP freerolls. Vinderen af hver freeroll får adgang til Main Event. Det er en stor præmie for en freeroll og det er nemt at kvalificere sig.

Den første $1.000 ECOOP freeroll hos CD Poker begynder torsdag d. 1 november klokken 13.00 EST. Hver følgende torsdag vil der blive spillet en ny $1.000 ECOOP freeroll, hver gang klokken 13.00 EST, den sidste freeroll spilles d. 29 november. Det giver spillerne fem eksklusive chancer for at komme med til ECOOP ganske gratis.

De fem freerolls spilles:

Torsdag d. 1 november

Torsdag d. 8 november

Torsdag d. 15 november

Torsdag d. 22 november

Torsdag d. 29 november

Som nævnt begynder alle freerolls klokken 13.00 EST.

For at kunne spille disse freerolls hos CD Poker, skal spilleren downloade CD Poker gennem PokerNews og oprette en ny konto. Spilleren må derefter indsætte minimum $50 og tilmelde sig turneringen når den bliver synlig i lobbyen. Spilleren skal sikre sig at alle adgangskrav er opfyldt minimum 24 timer før hver freeroll. Spilleren skal sikre sig at adgangskravene er opfyldt minimum 24 timer før hver freeroll. Spillere der i forvejen er tilmeldt CD Poker er også velkomne til at spille med i disse freerolls, forudsat at alle andre adgangsbetingelser er opfyldt.

Så registrer dig hos CD Poker gennem PokerNews i dag og du kan være med til at spille om en andel af $1 million i ECOOP 2007!

Red. Note: CD Poker tilbyder også spillere fra PokerNews en bonus på 150%, op til $500, plus en månedlig reload bonus på 60% op til $600.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories