EPT Baden, dag 3 – skuffende dansk EPT, finaledeltagerne fundet

EPT Baden, dag 3 – skuffende dansk EPT, finaledeltagerne fundet 0001

Efter et år med store danske pokerresultater er det nu slået fast at Pokerstars European Poker Tour-afdeling i Baden ikke bliver nogen dansk succes. Selvom der var 25 danskere til start var der ikke en eneste der nåede pengene, hvilket må siges at være en stor skuffelse. Den sidste dansker, Dennis Hansen, røg ud efter et bad beat, hvor han sad med K-K og kom op imod J-J, på floppet kom der en J, hvilket betød farvel til den sidste dansker. Imens spillede resten af spillerne frem til et finalebord. Da dag 3 begyndte så top fem således ud:

Anton Allemann — 140.000

Acar Mazlum — 136.000

Daniel Mangas — 134.500

Thomas Fuller — 128.800

Vladimir Poleshchuk — 122.600

Der var stadig 40 spillere tilbage da dag 3 begyndte, men kanske hurtigt til 39 da Hevad Khan rendte ind i Mafred Hammers A-A. Khan var ikke det eneste store navn der hurtigt måtte sige farvel, Thor Hansen og Surinder Sunar var også hurtigt en saga blot. I det hele taget gik det hurtigt i løbet af den første time, hvor 13 spillere forlod turneringen. Så hurtigt nærmede man sig de 24 spillere der røg i pengene.

Som man kom tættere på de 24 blev spillet langsommere, den tvivlsomme ære som nummer 25. i turneringen tilfaldt Heimo Kramer. David Sonelin forhøjede før floppet og Kramer gik all-in. Age Spets kaldte ligesom Sonelin den all-in og de checkede den frem til river, hvor bordet var {a-Clubs}{6-Clubs}{3-Clubs}{10-Hearts}{8-Hearts}. Sonelin bettede på river og tog side-potten med {8-Spades}{8-Clubs}. Spets havde {a-Spades}{q-Hearts} og Kramer havde {a-Diamonds}{q-Diamonds}. Sonelins tre ens slog Kramer ud.

Kort efter den eliminering var der aftenpause, men Daniel Mangas, Jiri Vacek og Andreas Hoivold nåede at blive slået ud inden pausen. De fik alle tre €12.860 for deres indsats.

Efter aftenpausen tog det kun et par timer før der var 13 spillere mere elimineret, og finalebordet var fundet. Kalil Rahal, Alan Smurfit, Victor Goossens og Hector Fuentes blev elimineret efter aftenpausen. Den russiske turneringsstjerne, Alex Kravchenko fik endnu en god placering, hvilket har været meget typisk for hans 2007 hvor han også har vundet WSOP bracelet og en finaleplads ved WSOP Main Event, Kravchencko sluttede som nummer 17 (€12.860). Kravchenko gik all-in før floppet med {a-Hearts}{j-Clubs} mod Pascal Perraults {a-Spades}{q-Clubs}. På bordet kom der {a-Clubs}{a-Diamonds}{10-Spades}{q-Spades}{2-Clubs} og Perrault havde dermed et fuldt hus der sendte Kravchenko ud af turneringen.

Perrault fik dog ikke meget ud af de chips han vandt fra Kravchenko, da hans {a-Diamonds}{q-Spades} rendte ind i Thews A-A en halv time senere og Perrault blev dermed nummer 15. Elimineringerne fortsatte i et hidsigt tempo, Age Spets, Michael Durrer og David Sonelin blev slået ud indenfor kort tid. Sebastian Ruthenberg blev slået ud som nummer 10 efter to dårlige hænder. På den første kaldte Ruthenberg et all-in fra Allemann før floppet med {k-Hearts}{q-Clubs}. Allemann havde {a-Hearts}{8-Diamonds} og der kom {7-Hearts}{5-Diamonds}{q-Spades}{a-Clubs}{5-Hearts} på bordet hvilket gav Allemann de to bedste par. På den næste hånd gik Ruthenberg all-in med 6-6 og ramte ikke endnu en sekser mod Thierry van den Bergs A-A.

De sidste ni spillere skulle så finde frem til de otte der skulle spille finalebordet og der gik ikke længe før Gunnar Rabe blev elimineret. Rabe gik all-in med 10-10 og blev kaldt af Manfred Hammer med Q-10. Floppet med {k-Diamonds}{8-Spades}{9-Hearts} gav Hammer en straightmulighed som materialiserede sig på turn med {j-Spades}. Rabe blev dermed slået ud som nummer 9.

Spillerne og deres chipcounts før onsdagens finale ser således ud:

Vladimir Poleshchuk – 624.000

Julian Thew – 610.000

Denes Tamas Kalo – 468.000

Manfred Hammer – 369.000

Anton Allemann – 254.000

Thierry Van Den Berg – 227.000

Thomas Fuller – 190.000

Ted Lawson – 81.000

Du kan følge finalen live på PokerNews ved at klikke her.

Vil du gerne spille en EPT-turnering, så tilmeld dig hos Pokerstars, der har kvalifikationsturneringer til alle EPT-turneringerne.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories