Hvem vinder "the treble"?

Hvem vinder "the treble"? 0001

Hvad mere vil manden, som har vundet alt have? At blive udødeliggjort på den ene eller den anden måde. Hvis man har læst Pokernews' fantastiske interview med David Negreanu, et interview du kan læse her, kan man læse at manden der har vundet i nærheden af $10 millioner i præmiesummer, går efter at gøre sig selv til en endnu større legende. Han vil vinde "the treble", som er en titel ved både EPT, WPT og WSOP.

Negreanu har allerede vundet flere WSOP- og WPT-titler – han mangler altså at vinde en EPT titel for at have "the treble". Men med sit nye partnerskab med PokerStars, vil han fremover spille mange EPT-turneringer. Mange ser David Negreanu som favorit til at vinde alle turneringerne og chancen for at han gør det, er da også temmelig stor.

Men lad se på, hvem de andre er, som også lægger klar til at vinde de tre turneringer.

John Gale

Vandt WPT PCA i 2005 og snuppede da også titlen i WSOP Pot Hold'em i 2006 (efter at være blevet nummer to det forrige år). Han har bevist, at han er en stor turneringsspiller, og fra sit hjemland i England har han ikke langt til EPT-turneringerne.

Carlos Mortensen

Denne mand har ikke bare vundet både WPT og WSOP, han er også klodens eneste person, som har vundet the Main Event i hver franchise. I 2001 vandt han WSOP's Main Event og tidligere i år vandt han WPT's Main Event på Bellagio. Mortensen har også vundet begge turneringer to gange, og som europæer må han være en af favoritterne til at vinde EPT.

Joe Hachem

Beviste at han var "the real deal" efter at have vundet WSOP's Main Event og efterfølgende en titel i WPT ved et utrolig stærkt besat finalebord. Han er en formidabel turneringsspiller og med sit engagement i Pokerstars betyder det, at han formentlig kommer til at spiller en del EPT turneringer.

Scotty Nguyen

Efter at have vundet flere WSOP turneringer (inklusiv én Main Event), nåede Scotty den ene finale efter den anden, men gik aldrig hele vejen til tops. Endelig vandt han sidste år en WPT titel i Tunica og han har efterfølgende gjort det rigtig godt i dette års WSOP. Scottys svaghed er nok, at han ikke deltager regelmæssigt i EPT turneringerne.

Barry Greenstein

Har vundet WSOP's Main Event og adskillige WPT titler. En stor gambler og turneringsspiller, og Greenstein er samtidig ved at blive et kendt ansigt i EPT turneringerne. Han vil være en outsider til at vinde alle tre.

Roland De Wolfe

I modsætning til alle de andre, har Roland De Wolfe allerede en EPT titel, samt en WPT titel. Han har bevist han er en ægte "chip monster" i turneringerne og han mangler bare at vinde WSOP'en for at have vundet "the treble". Han er min favorit til at vinde alle tre, på grund af den simple grund, at han kun mangler én overkommelig opgave. At vinde WSOP'en er bestemt ikke let og feltet man skal slå er enormt, men med knap 60 turneringer årligt i WSOP'en, så har han flest muligheder for at gøre rent bord.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories