Mads Andersen kigger fremad mod EPT Baden

Mads Andersen kigger fremad mod EPT Baden 0001

Som optakt til EPT turneringen i Baden, der starter nu på søndag, har en af de bedste danske spillere, Mads Andersen skrevet en ganske underholdende blog på 1623poker.coms hjemmeside. 1623poker.com er et dansk pokerhold der udover Mads Andersen består af Lars Bønding, Philip Hilm og Christian 'Tox' Togsværd.

Efter Hilm og Togsværds imponerende resultater ved WSOP Main Event, mener Mads Andersen at det nu er hans tur til at stråle og i sin blog forklarer han at han regner med at det kommer til at ske ved EPT i Baden. En turnering som sandsynligvis får deltagelse af en del danskere, de fire holdkammerater stiller i hvert fald til start og det skal blive spændende at se om en eller flere af dem kan følge op på de flotte resultater holdet har haft.

Mads Andersen kan passende følge op på den sejr han havde ved EPT i København i 2006, en sejr der gav ham en førstepræmie på omkring 2,5 millioner. Der vil sandsynligvis være flere penge på spil når feltet rammer Baden.

Udover optakten til EPT-turneringen i Baden fokuserer Mads Andersen i sin blog også på det sponsorat holdet har indgået med en af verdens største pokersider, Betfair.

Tilmeld dig Betfair gennem PokerNews og få en bonus på op til $1000!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories