WCOOP Main Event vinder diskvalificeret efter lang efterforskning

WCOOP Main Event vinder diskvalificeret efter lang efterforskning 0001

Siden den sidste World Championship of Online Poker Main Event har en historie om snyd om vinderpræmien floreret på diverse pokerfora. Pokerstars har derfor igangsat en efterforskning i sagen, hvor vinderen, "TheV0id", af flere er anklaget for snyd. For nylig bekræftede Stars at TheV0id var blevet diskvalificeret, og de følgende deltagere derfor var rykket en plads op. Hovedpointerne i teksten fra Stars sikkerhedsafdeling er følgende:

Efterforskningen i sagen om WCOOP Main Event er tilendebragt.

Baseret på alle beviserne har vi besluttet, at vinderen af turneringen "TheV0id" har brudt Pokerstars reglement.

For at opretholde spillets integritet er "TheV0id" diskvalificeret og blevet frataget sin førsteplads.

De 415 første WCOOP Main Event præmievindere vil derfor avancere en plads i præmietabellen. De finansielle justeringer vil blive foretaget indenfor de næste 24 timer.

På grund af fortrolighed om sagens indhold og privatlivets fred vil vi ikke kunne komme med flere detaljer i sagen.

Den største præmiejustering vil være til nummer to i turneringen, "ka$ino", som nu kan indkassere $1.378.000 i førstepræmie, hvilket er en forøgelse på over $530.000 som han modtog for 2. pladsen. Den af PokerStars sponsorerede pro Vanessa "LadyMaverick" Rousso springer fra tredje til andenpladsen og forøger sin pengepræmie med næsten $250.000. Josh Arieh aka "nitbuster", som bekræftede sin rigtige identitet overfor Pokerstars' Steve Horton, fik en sjetteplads i turneringen og kunne derfor hente $75.000 ekstra på grund af justeringen.

Vil du have en god indskudsbonus? Tilmeld dig hos Poker 770 og få 100% op til $500

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories