Boris Becker bliver en del af Team Pokerstars!

Boris Becker bliver en del af Team Pokerstars! 0001

Den er god nok! Den tidligere tennisstjerne, Boris Becker, er den sidste i rækken af interessante navne der bliver en del af Team PokerStars. Becker bliver sponsoreret af siden og han forsøger dermed at få succes ved pokerbordene. På tennisbanerne havde han massiv succes, blandt andet med tre sejre i Wimbledon. Nu bliver han altså en del af PokerStars, live såvel som online, samtidig med at han vil figurere i deres tv-kampagner.

"Mens jeg stadig spillede tennis begyndte jeg at lære poker mellem kampene, fordi det hjalp mig til at forbedre min koncentration", fortæller Becker: "Nu vil jeg udvikle mig som pokerspiller og ønsker at blive i stand til at konkurrere på allerhøjeste niveau."

"Boris Becker er en verdenskendt sportsmand der blev kendt for sin konkurrenceånd og den aggressive, underholdende spillestil, så vi er glade for at han bliver ambassadør for PokerStars", fortæller Tamar Yaniv, der er marketingsdirektør for PokerStars. "Hans tilgang til tingene på banen, hvor han kæmpede hårdt for hvert point, stemmer meget overens med den vilje til sejr enhver stor pokerspiller har. Og nu får alle de pokerspillere der altid har haft lyst til at spille poker mod Boris Becker, chancen for at spille mod ham i poker i stedet. Første gang ved EPT-turneringen i Dortmund."

Becker skal nu igennem et massivt træningsprogram der skal gøre ham konkurrencedygtig, og han bliver altså en del af resten af årets EPT-turneringer, første gang i slutningen af Januar i Dortmund. Becker er ikke ukendt for os her hos PokerNews, hvor vi i sidste måned så ham gøre en god figur ved PokerNews Cup i Melbourne.

Denne annoncering forbliver nok ikke enestående. Den succes poker har opnået overgår alles forventninger og PokerStars viser nu hvor mange lag spillet egentlig har. Måske bliver det her startskuddet til at Kenneth Carlsen bevæger sig over til den grønne filt.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories