WSOP 2018

EPT Dublin, dag 2 – 24 tilbage, 1 dansker

EPT Dublin, dag 2 – 24 tilbage, 1 dansker 0001

Andendagen af PokerStars EPT Main Event startede med 122 spillere fra hele verden på Royal Dublin Society, alle sammen på jagt efter titlen og de €532.620 som der er til vinderen. Blandt dem der vendte tilbage på andendagen var den lokale favorit, Andy Black, Noah Boeken, Luca Pagano, Katja Thater og vinderen af World Series of Poker Europe Main Event, Annette 'Annette_15' Obrestad. Da turneringen startede var der syv danskere med, men Christoffer Egemo Hansen, Carl Hostrup, Zlatan Musa, Martin Rask, Stig Rasmussen og Martin Wendt er alle blevet slået ud i løbet af de første to dage. Dermed er der kun en dansker tilbage blandt de 24 tilbageværende. Det er Casper 'Dalle' Hansen der ligger på fjerdepladsen.

Andendagen startede med hurtige exits, da mange af spillerne med få chips gik all-in i forsøget på at stige i graderne. Den amerikanske online-professionelle Alex Fizgerald var en af de første der blev slået ud, da han gik all-in mod Michiel Brummelhuis og blev den lille. Fitzgerald gik all-in før floppet med A-Q og Brummelhuis kaldte med 7-7. En syver på floppet gav Brummelhuis tre ens og Fitzgerald var dermed ude. Kort efter var det Phil Hardy der måtte sig farvel, da hans K-K rendte ind i Ian Cox' A-A.

Ben ' milkybarkid' Grundy gik all-in med {a-Spades}{q-Clubs} mod {a-Hearts}{9-Clubs}, men en {9-Spades} på bordet gjorde at han tabte potten og kun havde få chips igen. Kort efter gik Grundy all-in med {a-Spades}{5-Clubs} mod {a-Diamonds}{q-Hearts}, men han ramte ikke noget og var dermed ude. Andre bemærkelsesværdige exits først på dagen var Nicholas Levi, Thor Hansen, Alan Smurfit, Brandon Schaefer og Katja Thater.

Liam Flood rendte ind i den lokale helt, Andy Black, halvvejs igennem andendagen, og måtte se sig slået. Efter en forhøjelse før floppet fra Flood forhøjede Black yderligere og kaldte derefter da Flood gik all-in. Floods {j-Hearts}{10-Hearts} kunne ikke stille noget op mod Blacks {q-Hearts}{q-Spades} og Flood var ude. Kort efter fordoblede Black mod Mike McDonald, efter McDonald kaldte Blacks all-in på et bord med {7-Spades}{3-Hearts}{4-Hearts}. McDonald havde {6-Spades}{7-Clubs} og kunne ikke gøre noget mod Blacks {9-Clubs}{9-Spades} og Black begyndte at samle chips. Det fortsatte han med dagen lang og han endte som chipleader da dagen var ovre.

Annette 'Annette_15' Obrestad var for et halvt år siden en frygtet og respekteret onlinespiller. Efter hun vandt WSOP Europas Main Event har hun også bevist at hun kan begå sig ved liveturneringer og i Dublin er hun ved at gøre det igen. Da dagen var ovre var Obrestad nummer to på leaderbordet og hun må nu betragtes som en af de helt store favoritter til at tage sejren.

Dave ' El Blondie' Colclough blev slået ud lige inden pengene, samtidig med at han var den sidste der blev slået ud på andendagen. Med et flop på {8-Clubs}{3-Spades}{5-Spades} gik Colclough all-in efter Reijo Manninen havde forhøjet. Manninen endte med at kalde med {10-Spades}{7-Spades} hvilket gav ham flush-muligheden, mens Colclough vendte {k-Hearts}{8-Hearts} der gav ham højeste par. {j-Spades} på turn gav Manninen flush og sendte Colclough ud som den sidste inden pengene ved EPT Dublin. Det var fjerde gang at Colclough endte som 'bubble boy' i sine 14 deltagelser ved EPT events.

Der er 24 spillere tilbage når der tages hul på tredjedagen, på fjerdepladsen er Casper 'Dalle' Hansen med 241.800 i chips, bag ved prominente navne som Andy Black og Annette 'Annette_15' Obrestad. Bag ham er norske Johnny Lodden, der er i gang med et succesfuldt come-back til pokerverdenen. De 24 tilbageværende har følgende chips når der på tredjedagen skal findes frem til finalebordet:

Andy Black – 350.300

Annette 'Annette_15' Obrestad – 284.700

Simon Munoz – 278.100

Casper 'Dalle' Hansen – 241.800

Johnny Lodden – 208.600

Ludovic Lacay – 200.700

Thierry Van Den Berg- 200.200

Noah 'Exclusive' Boeken - 158.500

Kenneth Hicks Jr. - 149.800

Kristian 'Kris85' Kjøndal - 144.500

Anders Pettersson – 126.800

Daan Ruiter – 114.700

Michiel Brummelhuis – 106.400

Reijo Manninen – 103.500

Ziad Kaady – 97.200

Michael Durrer – 96.100

Martin Green – 90.800

Tronde Eidsvig – 76.700

Jan Veit - 76.400

Luca Pagano – 55.200

Guillaume de la Gorce – 54.600

Reuben Peters – 42.200

Csaba Malnai – 30.900

Arshad Hussain – 29.900

Vil du følge Casper Hansens bestræbelser på at nå finalebordet, så kan du følge det live på PokerNews ved at klikke her, tredjedagen starter klokken 14.00 dansk tid.

Få del af eksklusive bonusser hos PokerStars, hvis du følger linket og tilmelder dig siden gennem PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories