Gus Hansen tre millioner rigere på lidt over et døgn

Gus Hansen tre millioner rigere på lidt over et døgn 0001

Når man tjekker pokerresultater på highstakesdb.com kan man til tider få åndenød over de astronomiske beløb spillerne kæmper om. Siden holder styr på highrolleres tab og gevinster, tjekkede man den side for få dage siden så det skidt ud for danske Gus Hansen, han var nede med $400.000 i løbet af månedens første ni dage på Full Tilt Poker.

Tidligere har vi set Gus vinde exceptionelt store beløb på meget kort tid, og nu har han gjort det igen. Den 10. og 11. november brugte Gus til at vinde $550.000 i Pot limit Omaha og hans total for måneden er dermed på plussiden.

Store dele af tiden spillede han med et par andre af pokerens superstjerner, Patrik Antonius og David Benyamine. Førstnævnte prøvede at bluffe sig til 800.000 i en pot mod Benyamine, hvilket ikke lykkedes. Benyamine endte dog med at blive dagens store taber, da han var nede med over en million da dagen var ovre.

I følge highstakesdb.com har Gus Hansen en del at indhente for 2007. Til gengæld har 2007 virkelig været året hvor Gus har meldt sig tilbage på live turneringsscenen, så mon ikke den danske pokerspiller finder nok til at få smør på brødet.

Red. note: Vil du spille mod Gus og de andre store? Så er Full Tilt Poker stedet, gennem PokerNews får du lige nu en bonus på 100% op til $600 på dit første indskud.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories