888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

High Stakes Poker – en pot med en million dollars?

High Stakes Poker – en pot med en million dollars? 0001

Som mange sikkert ved er der netop blevet vist en afdeling af tv-programmet 'High Stakes Poker', hvor buy-in var en halv million dollars. Det blev vist i USA natten til tirsdag dansk tid. Ti spillere var med ved bordet, der altså havde $5 millioner dollars på spil. Men den første afdeling af dette program efterlod os med noget af en cliff-hanger.

Det er produktionsselskabet GSN der står bag programmet og de formår i den grad at skabe diskussioner i pokerforas rundt omkring. Som var det et afsnit af Lost eller 24 timer, fik man mod afslutningen af første afdeling et hint om at noget skelsættende er på vej i anden afdeling. Første afdeling sluttede med at man så Jamie Gold proklamere all-in, hvorefter Patrik Antonius køligt svarede 'call'. Er vi på vej mod en pot med 1 million dollars?

Det bliver diskuteret flittigt i pokerkredse, der er mange analyser på de sidste sekunder af den første omgang af 'High Stakes Poker'. Nogle er skeptiske og mener at der er klippet i optagelserne, så de to klip stammer fra to forskellige hænder. Men flertallet ser ud til at mene at vi er på vej mod en kæmpepot, der slår den hidtidige rekord, da Gus Hansen vandt $500.000 mod Daniel Negreanu i en hånd i et andet afsnit af samme program.

Det er selvfølgelig også muligt at en af de to har mistet en del af deres $500.000 dollars, hvilket gør at hånden ikke bliver om en rekordsættende sum (bare en pot om et par hundrede tusind dollars!) – men da vi forlod spillerne efter første gang klarede Jamie Gold sig ganske glimrende og Antonius havde knap spillet en hånd, så der er gode chancer for at de begge sidder med store stacks.

WSOP-mesteren fra 2006, Jamie Hold, har tidligere proklameret at han ønsker at blive husket som 'historiens bedste bluffer', så det kan være han nu er ude i et bluff om en million dollars. Hvorfor en spiller proklamerer at han vil huskes for at bluffe skal være usagt. Det kan være den udtalelse der gør at Antonius vælger at kalde et stort bet fra Gold.

Hvis der er nogen der kan læse et bluff på en million dollars, så skulle det være Patrik Antonius. Han er en meget frygtet spiller, både online og live, han er en af de mest frygtløse spillere i verden. Hvis Antonius mener han har den bedste hånd, så spiller han den, uanset beløbet.

Det kan naturligvis også ende med at være en pot de deler...

...Vi ved meget mere tirsdag morgen!

Red. note: Du behøver ikke at have en million dollars for at spille hos Titan Poker - her får du $50 når du indsætter penge, så du kan komme godt igang.

Relaterede spillere

Hvad mener du?