WSOP 2018

Hånden der slår alle rekorder

Hånden der slår alle rekorder 0001

Som forventet og proklameret her på PokerNews blev anden del af den seneste omgang High Stakes Poker på amerikansk tv scenen hvor den største tv-transmitterede pokerpot nogensinde blev spillet. Fra starten havde alle spillere ved bordet $500.000 med, hvilket gjorde at flere spillere var meget defensive.

Potten der slår alle rekorder stod mellem Patrik Antonius og Jamie Gold. Antonius sidder med {a-Spades}{j-Diamonds} og forhøjer til $4.000. Jamie Gold sidder med {k-Spades}{k-Diamonds} og re-raiser til $14.000, hvilket Antonius kalder. På floppet kommer der {3-Clubs}{q-Diamonds}{10-Hearts} som Antonius checker, hvorefter Gold forhøjer med $15.000, hvilket Antonius betaler.

På turn kommer så kortet der for alvor sætter gang i sagerne, nemlig {k-Hearts}. Gold har dermed tre ens, mens Antonius har ramt en straight. Ganske forventeligt better Antonius, han ligger $45.000 i puljen, hvorefter Jamie Gold går all-in. Uden tøven kalder Antonius og der er nu $743.800 i potten. Antonius går med til at de får tre riverkort, og dermed splitter potten i tre dele. Det vil sige at de to spillere får tre riverkort, der hver er omkring $250.000 værd.

Jamie Gold har kun lidt over 25% chance for at vinde potten, men han rammer på det første der er {q-Hearts}, hvilket giver ham et fuldt hus. På det andet vinder han også, da der kommer {3-Diamonds}, hvilket giver ham fuldt hus endnu engang. En potentiel katastrofe for Jamie Gold er nu vendt til et plus. Antonius kan knap forstå hvad der foregår og han sidder og kigger forstenet på kortene, han vinder dog på det sidste riverkort, hvor der kommer {8-Spades}.

Det ender altså med at Gold får cirka $500.000 ud af potten, mens Antonius tager $250.000 og dermed taber cirka $125.000.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories