Hvad er din Poker IQ?

Hvad er din Poker IQ? 0001

PokerHeaven har startet en interaktiv Poker IQ test på det store internetfænomen, Facebook. 'Poker IQ test' er den første af sin slags. Pokerfans vil kunne afprøve deres færdigheder mod hinanden. Testen vil vise sig at blive meget populær verden over, da den vil kunne teste om spillerne tager de rigtige beslutninger, når de spiller poker.

Efter at programmet havde ligget på facebook i 48 timer havde 1.684 spillere downloaded det. Dette bevidner om en enorm interesse omkring konceptet. Michael Hong fra Californien fører konkurrencen med en IQ på 186.

Der bliver givet præmier væk hver måned af PokerHeaven: Spilleren som fører med det højeste IQ vil blive belønnet med €500 og €250 til den person som inviterer de fleste venner. Der vil også være lodtrækning hver måned, hvor spillerne kan vinde præmier som iPODs, fladskærme og rejser. Alt hvad man skal gøre, er at svare rigtigt på syv hænder og derefter vil man være kvalificeret.

Det bedste ved hele konceptet er at man lære spillet. Man vil lære at udregne pot odds ved at modtage tips i de første spørgsmål. Dette vil helt sikkert forbedre ens spil, da man lærer om man skal folde eller ej. At kunne sammenligne pot odds med sine chancer for at vinde, er en meget vigtig faktor som man lærer af konkurrencen.

Man vil få vist flere scenarier for Heads-up NL Texas Holdem. Man vil få en hånd, hvor modstanderen er gået all in på turnkortet. Man vil kunne se modstanderens kort og derefter vælge om man vil 'calle' eller 'folde. Svarende skal være korrekt besvarede på baggrund af antal outs og pot odds som man modtager.

Crispin Nieboer fra PokerHeaven udtalte; "som en del af vores innovative arbejde på markedet, er det en fornøjelse at kunne præsentere vores brugere for dette unikke spil på facebook, som skal hjælpe med at udvikle spillernes poker egenskaber, og de dermed kan rangere dem selv op mod de bedste i verden".

Registrer dig hos PokerStars nu og her og få en eksklusiv bonus henvendt til læsere af PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories