Kongsgaard imponerer igen - andenplads i stor onlineturnering

Kongsgaard imponerer igen - andenplads i stor onlineturnering 0001

Årets helt store komet på den danske pokerscene, Søren Kongsgaard, har endnu engang præsteret et glimrende resultat online.

Full Tilt afholdte i weekenden en FTOPS event, der blev spillet over to dage. Efter førstedagen var der 89 spillere igen, der alle havde betalt $2.500 + $120 i 'buy-in'. Ud af de 89 spillere lå Kongsgaard fremme som nummer fem med næsten tre gange flere chips end gennemsnittet.

Han spillede sig også sikkert frem til finalen, hvor han endte heads-up mod 'wuddacooler', der desværre trak sig sejrrigt ud af duellen. Vinderen fik $418.800 mens Kongsgaard kunne gå fra computeren $261.750 rigere.

Kongsgaard imponerede dermed endnu engang på pokerscenen, hvor han er gået fra den ene store præstation til den næste i år. Han er flyttet til Barcelona hvorfra han dominerer mange af de store turneringer på nettet.

Vil du spille med i nogle af Full Tilt Pokers store turneringer, så klik på linket og få del i den eksklusive bonus de tilbyder læsere af PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories