888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokerlegenden David 'Chip' Reese død i en alder af 56

Pokerlegenden David 'Chip' Reese død i en alder af 56 0001

Pokerverdenen har mistet en af sine allerbedste ambasadørere, da den trefoldige WSOP-vinder og legendariske cash-game spiller, David 'Chip' Reese er død i en alder af 56. Hans dominans i pokerverdenen var så omfattende at han i 1991 blev den yngste spiller der blev optaget i pokerens 'Hall of Fame', noget der normalt kun er forbeholdt ældre spillere. En meget slem lungebetændelse satte en stopper for Chip Reeses dominans ved pokerbordene og for en elsket figur i pokerverdenen.

Efter at Chip Reese blev færdig på Dartmouth College tog han til Las Vegas, for at gå på Stanford Business School. Men i løbet af en sommer vandt han en pokerturnering der gav ham over $40.000 og inden længe havde han en bankroll på over $100.000, så han dukkede aldrig op på Stanford. I 1978 vandt han sit første WSOP bracelet, da han vandt en Seven Card Stud Split event. I 1992 vandt Reese sit andet WSOP bracelet, i en $5.000 Seven Card Stud event. I den legendariske bog 'Super System', skriver Doyle Brunson følgende om Chip Reese: "Han er den bedste Seven Card stud spiller jeg nogensinde har spillet med."

Reese spillede færre og færre turneringer og flere og flere cash games, hvor han var en af verdens allerbedste. Han var ofte med ved 'Big Game' på Bellagio der samler de bedste spillere i verden. Han var også kendt for at bette på sport, baseball var her hans foretrukne domæne.

I 2006 var der for første gang en $50.000 H.O.R.S.E. event med ved WSOP. For de største stjerner repræsenterer den turnering den ultimative test, da man får fundet den bedste all-round-spiller, og blandt de professionelle er den titel omgærdet med mere prestige end Main Event. Efter en episk duel heads-up mod Andy Bloch, der varede syv timer, var det Chip Reese der vandt turneringen og 1,7 million dollars, og sit desværre sidste WSOP bracelet.

Mike Sexton udtalte følgende da han hørte om Reeses alt for tidlige død: "Chip Reese er nok den mest succesfulde pokerspiller i historien. Han er den yngste spiller der er blevet optaget i pokerens 'Hall of Fame', hvilket er ganske fortjent. Igennem mange år blev Chip betragtet som den bedste all-round spiller og sejren ved $50.000 H.O.R.S.E. eventen ved WSOP i 2006 understregede denne status. Chip er altid blevet beundret for sine evner ved et pokerbord, hans manerer ved et bord, og hans evne til at forholde sig køligt og aldrig træffe forhastede beslutninger." og Sexton fortsætter: "Når du snakker om de største indenfor poker, så sørg for at Chip er øverst på listen."

Danske Gus Hansen var gode venner med Chip Reese, og var formentlig en af de sidste der snakkede med Reese inden han døde. I en nekrolog på på pokerforummet 2+2 skriver Gus følgende: "Det var med stor sorg og i en tilstand af chock at jeg erfarede at min ven Chip Reese ikke længere er blandt os. Verden er blevet et fattigere sted efter tabet af Chip Reese," og han fortsætter, "Chip var ikke blot en pokerspiller i verdensklasse, men han var også et menneske i verdensklasse og jeg er stolt over at kunne kalde ham min ven. Chip var den gambler vi alle bør bestræbe os på at være."

Her hos PokerNews er vi kede af at verden har mistet en så god pokerspiller og vi kondolerer venner og familie.

Relaterede spillere

Hvad mener du?