ECOOP Event #4 - $120.000 Pot Limit Omaha med rebuys

ECOOP Event #4 - $120.000 Pot Limit Omaha med rebuys 0001

Den fjerde event ved de europæiske mesterskaber for online poker (ECOOP) fik deltagelse af 672 spillere, der skulle kæmpe om et bracelet i en $100+$9 Pot Limit Omaha med rebuys. Endnu engang var der flere præmiepenge på spil end der i forvejen var garanteret, denne gang var der $120.200 på spil.

'LuckyPlayCoolie' havde en stor føring da finalebordet var fundet, og det var tydeligt at han ville blive svær at stoppe. Finalebordet så således ud:

fishbuster1 261.844
DeadParrot9 210.342
THEDARKL0RD 296.889
roffson 182.422
Flyingdagger 81.427
AmichaiKK 313.070
LuckyPlayCoolie 693.829
bakircioglu 137.877
Rims 190.556
Deltoid 133.245

Det varede ikke længe før 'Deltoid' blev elimineret. Selvom han sad med en stærk hånd, med {5-Spades}{k-Clubs}{q-Hearts}{k-Diamonds} kunne han ikke gøre noget mod 'Rims' der sad med {8-Diamonds}{a-Diamonds}{a-Clubs}{3-Hearts}. På bordet kom der ikke noget til nogen af spillerne, og esserne gjorde udslaget.

Den næste der måtte forlade turneringen var 'roffson', der forhøjede før floppet med {10-Spades}{k-Diamonds}{4-Hearts}{k-Clubs} og blev kaldt af 'THEDARKL0RD', der sad med {8-Clubs}{9-Clubs}{6-Hearts}{5-Diamonds}. De var all-in før floppet der var {4-Clubs}{10-Hearts}{q-Clubs}, hvilket gav 'roffson' føringen med to par, mens 'THEDARKL0RD' havde muligheder for straight og flush. Da der kom {7-Spades} på turn gav det 'THEDARKL0RD' endnu flere muligheder, og da der kom {2-Clubs} på river var flushen en realitet og 'roffson' var ude.

'DeadParrot9' var den næste der blev elimineret, efter en langsom spillet hånd. Han havde {a-Clubs}{k-Spades}{7-Clubs}{9-Spades} på et flop med {a-Diamonds}{9-Clubs}{10-Spades}, 'DeadParrot9' var i front med sine to par mod 'Rims' der havde {6-Clubs}{7-Diamonds}{k-Hearts}{k-Clubs} hvilket kun gav et par konger og en mulighed for at ramme straight. Men selvom 'DeadParrot9' havde forhøjet før floppet, forhøjede han kun med minimumssatsen efter floppet, hvilket gav 'Rims' mulighed for at få et kort mere ganske billigt. Det blev {8-Spades} der gav 'Rims' en straight og dermed var det ovre for 'DeadParrot9' der endte med at være all-in.

'fishbuster1' var den næste der blev slået ud, efter at han havde forhøjet før floppet med {3-Diamonds}{q-Spades}{a-Diamonds}{j-Spades} var han pot-commitet da 'bakircioglu' forhøjede yderligere efter et flop med {q-Diamonds}{5-Hearts}{4-Clubs}. 'bakircioglu' havde to par, eftersom han sad med {5-Diamonds}{4-Spades}{6-Diamonds}{a-Spades}, hvilket var nok til at vinde potten.

'Flyingdagger' havde længe haft få chips, men vundet nogle placeringer ved at lade andre spillere spille aggressivt, og han fik en fin mulighed for at triple op da han var all-in med {10-Diamonds}{8-Spades}{a-Diamonds}{a-Spades} mod to modstandere. Det blev endnu bedre for han da 'THEDARKL0RD' forhøjede efter floppet, og dermed fik 'bakircioglu' til at smide sine kort. Men 'THEDARKL0RD' ramte en straight på river, hvilket betød exit for 'Flyingdagger'.

Men så vendte heldet også for 'THEDARKL0RD', der tabte flere store pots. Til sidste var han all-in med tre ens, da han sad med {5-Clubs}{7-Diamonds}{10-Clubs}{6-Spades} på et bord der viste {6-Hearts}{8-Diamonds}{6-Diamonds}. Det så godt ud, men så viste 'bakircioglu' {7-Hearts}{a-Hearts}{6-Clubs}{8-Hearts}, hvilket gav ham fuldt hus og 'THEDARKL0RD' måtte nøjes med femtepladsen.

Med fire spillere igen havde 'AmichaiKK' et stort chiplead, men næste kollision stod mellem de to med færrest chips. 'bakircioglu' sad med {3-Spades}{q-Hearts}{q-Diamonds}{2-Spades} og var bagefter 'Rims' der sad med {a-Diamonds}{a-Hearts}{5-Diamonds}{7-Clubs}. Men da der kom {2-Diamonds}{6-Clubs}{8-Diamonds}{2-Hearts}{6-Hearts} var den ene toer som 'bakircioglu' sad med der afgjorde hånden.

'bakircioglu' kunne dog ikke fortsætte og blev tvunget til at satse på en all-in med en middelmådig hånd {7-Spades}{k-Hearts}{9-Clubs}{9-Spades}. Begge modstanderne kaldte og checkede indtil river, og fik følgende bord {10-Clubs}{10-Diamonds}{5-Diamonds}{7-Diamonds}, hvorefter 'LuckyPlayCoolie' bettede på river, med et fuldt hus da han sad med {6-Spades}{10-Hearts}{7-Hearts}{j-Clubs}. Den hånd betød et farvel til 'bakircioglu'.

Da heads-up startede var de to spillere ret lige og det var en tæt kamp indtil 'LuckyPlayCoolie' fik overtaget og havde dobbelt så mange chips som 'AmichaKK'. Den sidste hånd blev for alvor startet da der kom {j-Diamonds}{8-Clubs}{4-Clubs} på bordet, hvorefter 'AmichaiKK' gik all-in med {2-Spades}{a-Clubs}{j-Spades}{a-Hearts}, hvilket gav ham et par es. Men han var i store problemer da 'LuckyPlayCoolie' sad med {j-Hearts}{6-Spades}{8-Hearts}{8-Spades} og dermed sad med tre ens. 'ArmichaiKK' ramte ikke sit es og endte som nummer to, hvilket efterlod 'LuckyPlayCoolie' som turneringsvinder.

Top ti og pengepræmierne blev derfor som følger:

LuckyPlayCoolie $27.646
AmichaiKK $16.227
bakircioglu $9.616
Rims $7.212
THEDARKL0RD $6.010
Flyingdagger $4.808
fishbuster1 $3.606
DeadParrot9 $2.404
Roffson $1.682
Deltoid $1.322

Red. Note: Registrer dig hos Titan Poker og få del i deres fordelagtige tilbud til nye medlemmer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories