EPT Prag – Mikkel Madsen sidste dansker, lokal helt fører

EPT Prag – Mikkel Madsen sidste dansker, lokal helt fører 0001

Ud af de 192 spillere der vendte tilbage til dag 2 ved Pokerstars.net's EPT-turnering i Prag, var der 75 der blev slået ud i løbet af de første to levels. Det var blandt andre populære spillere som Rolf Slotboom, Nicky Power og Katja Thater. Danskerne blev desværre også slået ud på samlebånd, også Martin Wendt der ellers startede dagen med en god chipstack.

Dag Martin 'dmmikkel' Mikkelsen var en af dem der måtte forlade turneringen tidligt, da han først tabte mange chips i en pot mod Suman Nebzib. Mikkelsen forhøjede før floppet og Nebzib gik all-in. Mikkelsen kaldte med {8-Hearts}{8-Diamonds} og kom op mod Nebzibs {k-Clubs}{j-Diamonds}. Bordet gav Nebzib {k-Hearts} på turn, og Mikkelsen havde kun få chips igen. Nebzib gjorde arbejdet færdigt da han med {q-Spades}{10-Clubs} ramte et par ti på floppet og dermed var dagen ovre for den norske stjerne.

En mere ukendt spiller gjorde væsen af sig, Jose Luis Navarro vandt to store pots midt på dagen og befandt sig derefter permanent i toppen af turneringen. Først sendte han Ken Lennaard ud med {k-Spades}{k-Hearts} mod Lennarrds {q-Hearts}{q-Diamonds}. Derefter var han all-in mod manden der startede dagen som chipleader, Stephen Devlin. Navarro forhøjede før floppet og Devlin forhøjede yderligere. Navarro kaldte og de fik et flop med {9-Hearts}8d}{5-Diamonds}, hvorefter han forhøjede igen. Devlin gik all-in og blev kaldt af Navarro. Navarro havde {5-Clubs}{5-Spades}, mens Devlin sad med mange outs med sine {k-Diamonds}{6-Diamonds}, der både gav ham mulighed for flush og straight. Men det hele var ovre for Devlin da {5-Hearts} kom på turn havde Navarro ramt fire ens.

Da man nærmede sig pengepræmierne faldt tempoet, Florian Langmann var en af de spillere der blev slået ud kort før pengepræmierne skulle til at uddeles, den samme skæbne overgik Bertrand 'ElkY' Grospellier. Nichlas Saarisilta blev nummer 57, og dermed blev han ikke en af de 56 der sikrede sig en pengepræmie. Herefter steg tempoet igen, og man nåede ned til de sidste 32 spillere på under to timer.

Tre danskere klarede sig i pengene, Nicolai Vivet sluttede som nummer 48, hvilket giver ham 7.600 euro. Mens Britt Petersen, der kvalificerede sig via PokerStars sluttede som nummer 40, hvilket giver hende 8.850 euro. Mikkel Madsen er stadig i live i turneringen, som den sidste dansker. Han ligger som nummer 29 med 82.000 i chips, lige bag fodboldlegenden Thomas Brolin fra Sverige.

32 spillere er der i alt tilbage efter dag 2, den lokale favorit Dag Palovic fører, han er til daglig formand for den slovakiske pokerforening. Top ti og Mikkel Madsen har følgende at arbejde med når tredjedagen starter:

1. Dag Palovic — 357.000

2. Adrian Koy – 345.000

3. Mikael Norinder — 343,500

4. Jose Navarro —316,000

5. Luis Sevilla — 307,500

6. Adrian Schaap — 236,500

7. Kristian Kjondal – 234.000

8. Thierry Labat – 226.000

9. Arnaud Mattern – 220.500

10. Sebastian Zink – 210.000

29. Mikkel Madsen – 82.000

På PokerNews.com kan man følge turneringen live, så man kan følge med i hvordan de danske spillere klarer sig. Vi vender selvfølgelig også tilbage med en rapport på dag 2 og hvordan de danske spillere klarer sig her på siden.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories