Pokeråret 2007 - marts

Pokeråret 2007 - marts 0001

Efter en hård måned for pokerverdenen i februar blev det lysere tider i marts. Forårets komme gav også flere positive pokernyheder og der blev spillet mere poker end i de forgangne måneder. Her er et overblik over nogle af de største pokerbegivenheder i marts 2007:

WTO offentliggør dom i sagen mellem Antiqua og USA – USA gjorde alt for at omstøde den dom som WTO afsagde i sagen mellem Antiqua og USA – noget de fortsat forsøger. I marts måned nåede man dog en vigtig milepæl. Mod månedens slutning offentliggjorde WTO en 51-siders rapport der forklarede at USA ikke kunne fastholde deres restriktioner overfor Antiqua, da det stred imod de internationale handelsregler. Over de kommende måneder ville sagen dog udvikle sig yderligere.

D'Amato udnævnes som bestyrelsesformand for PPA – Den tidligere senator i New York, Alfonse D'Amato, bliver udnævnt som formand for Poker Players Alliance, en græsrodsbevægelse der laver lobbyarbejde for pokerspillet. Selve udnævnelsen havde været på rygtebørsen et stykke tid inden den blev offentliggjort den 4. marts. D'Amato har selv spillet poker i mange år, gik straks i gang med at arbejde i korridorerne i Washington D.C. Udnævnelsen af D'Amato gav PPA et kæmpeboost og fra at have omkring 160.000 medlemmer inden udnævnelsen, har foreningen i skrivende stund omkring 850.000 medlemmer.

Herschler vinder L.A. Poker Classic – En af forårets største pokerbegivenheder er L.A. Poker Classic, der spilles over flere uger startende i slutningen af februar. 791 spillere var med ved Main Event, og det blev en ukendt sydafrikaner, Eric Herschler, der vandt førstepræmien på $2.429.970. Selve finalebordet havde flere prominente navne, deriblandt den senere andenplads, J.C. Tran, Paul Wasicka der sluttede som nummer fire og Chau Giang der endte som nummer fem.

NETeller annoncerer plan for udbetaling af penge – Problemer omkring online betalingssiden, NETeller, gjorde at firmaet var i overskrifterne igennem årets første måneder. Efter at medstifterne af NETeller, Stephen Lawrence og John David Lefebvre, blev arresteret i januar, kom det frem at der var overførsler for mellem $55 og $60 millioner i karantæne, mens der var yderligere $90 millioner der var fastfrosset på forskellige konti. I marts nåede man i princippet frem til en løsning, så forbrugerne kunne få adgang til deres penge, men der kom alligevel til at gå et stykke tid før det blev en realitet.

Stars øgede den garanterede præmiepulje i Sunday Million – Sunday Million hos PokerStars har været den største tilbagevendende turnering siden PartyPoker gik ud af det amerikanske marked. PokerStars' Sunday Million har som regel større pengepræmie end den million amerikanske dollars der er garanteret, men da turneringen havde jubilæum i Marts blev det garanterede beløb sat op til $1,5 million. Det endte med at blive en præmiepulje på $2.101.600 på grund af den store tilslutning. Det var uden sammenligning den største Sunday Million i PokerStars' historie. De fem sidste spillere delte førstepladsen og fik dermed hver over $100.000. 'Zeddor' var officielt sejrsherren, og han fik $131.972, men det var 'nickym998' der rendte med flest penge da han havde flest chips da de fem sidste besluttede sig for at dele, han vandt $160.950.

Harrahs indgår medieaftale – Der blev indgået en lang række medieaftaler i løbet af året, hvilket betød et skift i hvordan store pokerevents blev transmitteret. I slutningen af marts annoncerede Harrahs at de havde indgået en fire års aftale med Bluff Media der skulle dække det meste af den ikke-tv-orienterede mediedækning der skal være af WSOP. Aftalen gjorde at Bluff blev 'officiel digital og radio-afsender fra WSOP. Kort efter tilføjede Bluff det erfarne personale fra PokerNews til sit hold, så vi i fællesskab kan sørge for den bedste dækning af WSOP events.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories