888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews får eksklusiv kanal på PokerTube

PokerNews får eksklusiv kanal på PokerTube 0001

Siden hvor man kan dele pokervideoer med hinanden, PokerTube.com og PokerNews.com har annonceret et joint venture, hvor der bliver vist videoer fra PokerNews på en selvstændig 'kanal' på PokerTube.com

Siden den blev lanceret i februar 2007 er PokerTube blevet et af de mest populære steder for pokervideoer, hvor der bliver udbudt en lang række af pokerrelaterede videoer; videoblogs, tv-transmitteret poker og korttricks.

"På meget kort tid er PokerTube blevet stedet hvor pokerfans går ind for at se alle de store hænder fra tv-transmitteret poker. At få vores videoer på PokerTube får en stor effekt på vores muligheder for at komme ud til folk. Vi er stolte over at lancere den første kanal på PokerTube, og vi ser frem til at give den bedste videodækning til PokerTubes gæster," forklarer John Caldwell, der er en af mændene bag PokerNews.com.

Direktøren hos PokerTube.com, Stefan Wittmoss, er også glad for at dette partnerskab er blevet til noget. "Vi tager endnu et skridt mod at gøre PokerTube til den bedste side med pokervideoer, og vi er glade for at PokerNews bliver vores første kanalpartner."

PokerTube.com er kendt for at være ekstremt brugervenlig, og de har en lang række interessante videoer. Deriblandt videoer fra World Series Main Event, helt tilbage til 1970.

For at besøge den eksklusive PokerNews kanal, og få del i PokerNews-videoer kan du klikke her.

Hvad mener du?