Aussie Millions Main Event – dag 1b – Ivey i front, Gus er ude

Aussie Millions Main Event – dag 1b – Ivey i front, Gus er ude 0001

Der var 294 spillere der stillede til start ved dag 1b af Aussie Millions Main Event. Blandt dem der startede på dag 1b var den forsvarende mester, Gus Hansen. Af andre store navne var også Joe Hachem, Phil Ivey, Jennifer Tilly, Phil Laak, Shannon Elizabeth og mange andre. Udover Gus var der fire danskere til start, Stig Top Rasmussen, Lars K. Andreasen, Kenneth Damm og Brian C. Hansen. Det var dog kun førstnævnte der klarede sig videre til dag 2.

Med så mange stjernenavne til start, var man sikker på at der var mange 'dødsborde'. Bord 17 var et af dem, med flere af verdens bedste kvindelige spillere, Annie Duke, Clonie Gowen og Amanda 'MandyB' Baker sad alle ved dette bord. Ved bord 14 var der et par onlinestjerner, Kevin 'BeLOWaBOVe' Saul og Erik 'Erik123' Sagstrom og de fik selskab af Chris 'Jesus' Ferguson og Karina Jett. Phil Laak og Shannon Elizabeth sad ved samme bord i starten, men da Laak ramte tre ens sendte han Elizabeth ud af turneringen. Andre stjerner forlod også turneringen tidligt, deriblandt Joe Sebok, Josh 'JJProdigy' Field, Chris Ferguson, Damien Oborne, Patrik Antonius og Phil Laak.

Gus Hansen ankom først efter et par timers spil, rygterne sagde at han lige skulle have overstået en omgang tennis med Patrik Antonius. De to spillere sad ved samme bord, og da der også var et par andre spillere ved bordet der først ankom sent, var der taget en del af Gus' blinds da han dukkede op. Det blev heller ikke til mange timers spil for den forsvarende mester, da han gik all-in med {7-Spades}{7-Diamonds}, mod en modstander der sad med {q-Diamonds}{j-Diamonds}. Da der blandt andet kom {j-Spades} på floppet var det ovre for Gus.

I stedet var det Stig Top Rasmussen der holdt de danske farver højt, midtvejs igennem dagen var han blandt de allerforreste, men han mistede dog chips sidst på dagen og endte med 29.600, hvilket er lidt under gennemsnittet.

Phil Ivey var dagens helt store oplevelse, blandt andet sendte han to spillere ud på samme hånd, da han ramte fire ens. Ivey sluttede dagen som chipleader. Top ti efter dag 1b ser således ud:

Phil Ivey – 163.300

Dominic Sinagra – 151.300

Jeff Lisandro – 138.400

Max Pescatori – 137.600

Travis Brown – 129.500

Stefan Jedlicka – 123.500

Joe Hachem – 111.400

Jason Brown – 105.600

Eric Sclavos – 103.000

Robert Akery – 101.900

Der er mange flere stjerner der skal i krig på dag 1c, deriblandt danske Peter Zupp Jepsen, som du kan følge live på PokerNews her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories