888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

EPT Bahamas - dag 4 – finalisterne fundet

EPT Bahamas - dag 4 – finalisterne fundet 0001

Selvom dag 4 var uden danskere, var der stadig masser af spænding da de otte finaledeltagere blev fundet. En af pokerens allerstørste stjerner har i den grad domineret de sidste par dage i turneringen. Den amerikanske legende, David 'The Dragon' Pham, har siddet solidt på førstepladsen de seneste dage. David Pham har igennem mange år været fast inventar ved de dyreste pokerspil, og i registreret turneringsspil er han en af de 20 mest vindende spillere igennem tiderne, og det ser ud til at han nu styrer mod en ny titel som han kan komme hjem i samlingen hvor der i forvejen er to WSOP-bracelets.

I finalen er hans største konkurrent en af pokerens nye stjerner, Bertrand 'ElkY' Grospellier, der i første omgang gjorde sig bemærket på nettet, men på det seneste også har lavet gode resultater i liveturneringer. Blandt andet med en andenplads ved EPT-turneringen i København, et finalebord ved årets WSOP og en femteplads ved en turnering på den asiatiske APPT-tour. Det skal blive spændende at følge kampen mellem en af spillets 'grand old men' og en af de største internetstjerner.

Ellers er det et bord præget af amerikanere, 6 af de otte finaledeltagere kommer fra guds eget land, det er op til en franskmand og en englænder at bryde den amerikanske dominans.

Chipcounts før finalen ser således ud:

1. David Pham, USA, 7.390.000

2. Bertrand "ElkY" Grospellier, Frankrig, 3.060.000

3. Joseph Elpayaa, USA, 2.755.000

4. Hafiz Khan, USA, 2.560.000

5. Kris Kuykendall, USA, 2.150.000

6. Richard Fohrenbach, USA, 1.855.000

7. Craig Hopkins, England, 1.770.000

8. Christian Harder, USA, 905.000

Hvad mener du?