888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

EPT Bahamas – danskerne skuffede på dag 1a

EPT Bahamas – danskerne skuffede på dag 1a 0001

Syv danskere stillede til start på dag 1a ved EPT-turneringen på Bahamas, og kun to af dem overlevede.

Et af de største danske navne der har taget turen til ferieøen er Philip Hilm, og efter en god start hvor han fik skrabet en del chips til sig, sluttede det da han rendte ind i et fuldt hus. Også hans holdkammerat hos 1623poker, Lars Bønding, er ude og på sin blog løfter Philip Hilm sløret for hvordan de to tackler at være blevet slået ud: "Bønding er ogå ude. Han slapper af med familien. Og jeg skal have et par drinks i baren i aften. Så spiller jeg den næste turnering i overmorgen." skriver Philip Hilm på 1623poker.com

Også Kim Hemmingsen, Carl Hostrup og Søren Reffstrup blev slået ud. De to danske overlevere fra dag 1a er Frank Nielsen og Søren Kongsgaard. Førstnævnte ligger som nummer 60 med 63.425 i chips, mens Søren Kongsgaard er presset med kun 8.475.

Vi håber at dag 1b bliver mere succesfyldt for danskerne.

Relaterede spillere

Hvad mener du?