EPT på Bahamas med 11 danskere til start

EPT på Bahamas med 11 danskere til start 0001

Årets første store EPT-turnering bliver spillet på Bahamas, hvor hele PokerStars' EPT-cirkus har slået lejr. Tidligere har turneringen været en del af WPT-turneringen, men PokerStars har nu gjort den til en del af EPT-touren.

Bahamas er et yndet rejsemål for amerikanske pokerentusiaster, specielt de unge af slagsen, der bliver nødt til at søge udenfor landets grænser, idet man mange steder i USA skal være 21 år for at spille poker.

Der er også flere danskere der har taget den lange vej til Bahamas, blandt andet Søren Kongsgaard, der efter et forrygende 2007 skal prøve at følge op på sine resultater i 2008. Også Lars Bønding, der normalt residerer i USA har fundet vej til ferieøen.

De 11 danskere der stiller til start er:

Lars Bønding

Kim Johnny Hemmingsen

Phillip Hilm

Carl Hostrup-Pedersen

Frank Kruse Nielsen

Søren Kongsgaard

Søren Reffstrup

Martin Wendt

Frederik Agersnap

Per Harboe Ravn

Christian Martin Schackinger

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories