888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Facebook bliver en del af online pokebølgen

Facebook bliver en del af online pokebølgen 0001

For 15 år siden var der nok ikke mange der overhovedet tænkte at 'online poker' kunne lade sig gøre, men i dag er det altså en af hjørnestenene i pokerindustrien. Det ser ud til at vi i øjeblikket bevæger os mod en ny æra i pokerverdenen, hvor der findes nye og mere interessante måder at spille poker på. Nu kan man spille poker via sit fjernsyn, hvis man har en såkladt top box, man kan spille over sin mobiltelefon og for nyligt blev det så også en mulighed på Facebook.

På meget kort tid blev MySpace overhalet af Facebook som den mest brugte portal når folk skulle holde kontakt med venner og bekendte, lære nye folk at kende og erfare at alle tidligere skolekammerater nu er både fede og gift. Nu er der så blevet introduceret et pokerrum der fungerer via Facebook, Ujogo. Det nye pokerrum er et resultat af en undersøgelse der viste at 30 millioner voksne spillede poker omkring 3 timer om ugen, og de fleste så Facebook som en ideel portal at gøre det på.

Den største forhindring er 'Unlawful Internet Gamblin Enforcement Act (UIGEA)', der er en amerikansk lov der forsøger at modarbejde pokerspil på nettet. Facebook er enormt populært i USA og derfor er der mange amerikanske brugere der er potentielle kunder. Det ser dog ud til at man har klaret denne hurdle ved at gøre applikationen gratis. Der bliver ikke indbetalt penge og alle starter med 1.000 point, ligesom man kender det fra FunMoney systemer i andre pokerrum. Her er der dog store præmier på spil til de spillere der klarer sig bedst.

Selvom det egentlig bare er en applikation hvor man spiller for sjov, så vil den uden tvivl få en stor indflydelse på pokerindustrien. Facebooks egen Texas Hold'em applikation er den tredje mest aktive applikation på siden, og er blevet installeret 5,4 millioner gange og bliver brugt 370.000 gange om dagen. Jo flere spillere du lokker med på vognen, jo flere chips for du at spille for. Det er på mange måder en online version af det britiske fænomen 'Pub Poker' – et gratis, pointbaseret, socialt pokerspil, der i sidste ende vil gøre at mange spillere fortsætter til de 'rigtige' pokerrum.

Online poker så ud til at være på vej mod sit endeligt i 2006, hvor mange af os forventede at UIGEA ville gøre en ende på den del af industrien. Men det ser ud til at det er gået den stik modsatte vej, industrien bliver ved med at udvikle sig og det sidste skud på stammen er altså indførelsen af poker på Facebook.

Red. Note: Bliv en del af pokerrevolutionen, spil på T6 Poker

Hvad mener du?