888.com annoncerer en $3.000.000 turnering – World Poker Crown

888.com annoncerer en $3.000.000 turnering – World Poker Crown 0001

Kvalifikationsturneringerne til en kæmpestor event er netop begyndt på 888.com. Det er turnneringen 'World Poker Crown', hvor der er en præmiepulje på $3.000.000. De otte sidste spillere, der kvalificerer sig gennem inline events der begyndte d. 20. februar og fortsætter indtil april, bliver fløjet til spanske Peralada hvor de kan deltage i den store live finale, hvor vinderen bliver millionær i amerikanske dollars.

Kvalifikationen til 'World Poker Crown' er eksklusiv for spillere fra 888.com og bliver spillet fra nu og indtil online finalen der spille d. 26. april, hvor de otte finalister til turneringen i Spanien bliver fundet. Satellitterne til denne event kan du komme med til ganske gratis!. Spillerne kan også købe sig ind i online finalen, for $1000+$50.

De otte finalister bliver indkvarteret med stil i Spanien, på et slot fra det 16. århundrede i Peralada, fra d. 6.-10. maj, hvor finalen også spilles. Finalen bliver også filmet, så den kan sendes på Sky Sports (England), Das Vierte (Tyskland), Tele 5 (Spanien) og Fox Sports Latin America.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories