Danske Pokerprofiler: Philip Hilm

Danske Pokerprofiler: Philip Hilm 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Philip Hilm er en del af det danske pokerteam, 1623poker, der også består af Christian Togsverd, Lars Bønding og Mads Andersen. Philip Hilm fik sit gennembrud ved sommerens WSOP Main Event, hvor han nåede finalebordet og endte som nummer ni, hvilket gav ham over en halv million dollars. For to år siden blev Hilm nummer fire ved EPT-turneringen i København sluttede Hilm som nummer fire.

Det var i 2003 at Philip for alvor begyndte at satse på pokeren, frem for en karriere som ejendomsmægler, der også lokkede ham. Siden har han været vidt omkring, blandt andet har han boet to år i Polen, hvor han også er blevet kaptajn for det nationale mandskab, med hvem han vandt World Cup i 2006, en indsats der rangeres blandt hans bedste da han selv har polske aner. I dag bor han i engelske Cambridge, men i midten af februar vender han tilbage til København.

Bedste resultater ved EPT:

4. plads – EPT Scandinavian Open, København, 2006

15. plads – EPT Grand Final, Monte Carlo, 2007

Odds på Philip Hilm på Scandicbookmakers: 100,00

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories