888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Nedtællingen til EPT København i gang

Nedtællingen til EPT København i gang 0001

I sidste uge blev den sidste EPT-turnering inden EPT København spiller i Dortmund og med danske øjne kan vi håbe at en dårlig generalprøve resulterer i en god premiere. Turneringen i Tyskland havde deltagelse af en lille flok danskere, men de fik lidt for megen tid til Bratwurst da de alle røg ud inden det blev interessant. Det skal gerne ændres i København, hvor der vil være en lang række danskere til start.

Turneringen ser også ud til at slå alle rekorder fra tidligere EPT-turneringer i København. Der koster 50.000 at komme med i turneringen, hvilket er det størst mulige beløb arrangørerne kan kræve, da loven forbyder at man tager større beløb. Men det beløb betyder at førstepræmien kommer til at være på over 6 millioner, hvis der, som forventet, kommer 460 spillere til start vil der være 6,7 millioner til førstepladsen.

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en pokeruge der går over i den danske pokerhistorie. Turneringen starter d. 19. februar og slutter d. 23. februar. Vi vil naturligvis følge turneringen tæt og holde et vågent øje med de danske deltagere.

Hvad mener du?