EPT Dortmund – dag 3 – 'Timex' i front før finalen

EPT Dortmund – dag 3 – 'Timex' i front før finalen 0001

Der var 32 spillere tilbage da PokerStars European Tour German Open startede og det var spanske Diego Perez der var i front. Da finalebordet var fundet, var det Michael 'Timex' McDonald der havde bragt sig i spidsen. McDonald kommer fra en imponerende præstation ved Aussie Millions, hvor han 3 gange spillede sig i pengene. Top ti da dagen startede, så således ud:

Diego Perez — 361.600

Michael 'Timex' McDonald — 335.700

Claudio Rinaldi — 278.700

Marco Liesy — 278.200

Johannes Strassmann — 276.400

Aniol Alcaraz — 216.200

Brandon Schaefer — 202.300

Andreas Gülünay — 201.100

Jan Heitmann — 200.400

Manfred Hammer — 135.300

EPT-mesteren fra Deauville, Brandon Schefer fik en hård start, da hans A-A måtte se sig slået af Jiri Kulhanek. Kulhanek forhøjede fra knappen og Schaefer gik all-in med {a-Clubs}{a-Spades}. Kulhanek kaldte med {4-Diamonds}{3 d} og fik straightmuligheder da der kom {q-Hearts}{5-Spades}{2-Clubs} på floppet. På turn kom der {6-Clubs}, hvilket gjorde at Schaefer havde tabt potten. Kort efter blev han elimineret, sammen med Sebastian Till og den 19-årige Andreas Sarling.

Kort efter var det Marcel Luske der måtte se sig slået ud, da han gik all-in efter at Johannes Strassmann havde forhøjet før floppet. Luske havde {k-Spades}{5-Spades} og blev kaldt af Strassmann med {a-Diamonds}{10-Clubs}. På floppet kom der {a-Clubs}{9-Spades}{5-Hearts}. Luske kunne ikke ramme en konge eller en femmer på turn eller river og dermed var den flyvende hollænder fortid i turneringen.

Michael 'Timex' McDonald startede tredjedagen med lyn og torden og blev hurtigt chipleader, han tabte dog chiplead midt på dagen, men fik vundet den tilbage inden dagen var ovre.

Elimineringerne blev hyppigere efter middag, hvor Aniol Alcaraz var den første til at blive slået ud. Jiri Kulhanek og Manfred Hammer blev slået ud kort efter. Daniel Carter havde en solid position, da han så mistede det hele på to hænder. På den første fordoblede Daniel Ryan mod Carter med {a-Clubs}{2-Clubs}, han ramte et es på river, så han slog Carters Q-Q. På den næste hånd sad Carter med {a-Diamonds}{4-Spades} og gik all-in, hvilket Andreas Gulunay kaldte med {a-Diamonds}{8-Diamonds}. Til sidste blev Gulunays højere kicker afgørende og Carter var dermed ude.

Alexader Milano var den sidste der blev slået ud inden finalen og blev dermed nummer ni. Dermed er de otte finalister fundet og de er placeret som følger:

Sæde 1: Mike McDonald — 862.000

Sæde 2: Diego Perez — 744.000

Sæde 3: Thibaut Durand — 148.000

Sæde 4: Johannes Strassmann — 827.000

Sæde 5: Christian Harder — 339.000

Sæde 6: Andreas Gülünay — 560.000

Sæde 7: Torsten Haase — 369.000

Sæde 8: Claudio Rinaldi — 276.000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories