Everest Poker - Live The Dream

Everest Poker - Live The Dream 0001

En af verdens største pokersider, Everest Poker, giver nu amatører chancen for at komme til at leve som pokerproffer. De kalder hele turneringsrækken for Live The Dream, hvor der ud af 200 amatørspillere skal findes 10 der skal repræsentere Everest Poker ved de største pokerturneringer i verden.

Alt i alt satser Everest Poker $1.000.000 på denne affære, hvor man altså skal finde de 10 spillere, som man vurderer til at være bedst kvalificerede. Alle deltagere kommer fra Everest Pokers egne rækker, så spiller du på Everest Poker har du muligheder for at blive en del af denne interessante turnering.

De 200 spillere der skal spille live på luksuriøse Palais Wuersperg i Wien findes via en række satellitter der startede den 23. oktober sidste år og slutter d. 10. marts i år. Deltagerne har alle sammen en blog på Everest Pokers hjemmeside og der vil være en række dommere der skal udvælge de bedste spillere, med den største personlighed.

På nuværende tidspunkt er der spillere fra Sverige, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Østrig, Holland, Schweiz, Belgien, Storbritannien, Japan og Polen der har kvalificeret sig, sammen med en række danskere.

Der er allerede flere danskere der har kvalificeret sig til finalestævnet og der er stadig gode muligheder for at kvalificere sig. Så kig ind på Everest Poker og det kan være du ender med at skulle spille de største turneringer i verden.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories