EPT København - optakt, profilerne på dag 1a

EPT København - optakt, profilerne på dag 1a 0001

Nu går det snart løs.. EPT-turneringen i København starter tirsdag med dag 1a og en lang række af de største navne skal i ilden på førstedagen. Der var fra starten plads til 460 spillere og hver en plads er solgt og med et 'buy-in' på 50.000 giver det nogle heftige pengepræmier, førstepladsen kan se frem til over 6 millioner danske kroner.

Det er fjerde gang turneringen spilles og de tre tidligere vindere Magnus Petersson, Noah Boeken og Mads Andersen skal alle i ilden på dag 1a. Sidstnævnte skriver på sin blog på 1623poker.dk følgende om perspektiverne for turneringen:

Det er den største turnering nogensinde på skandinavisk grund, hvilket i sig selv er ret stort, og jeg går pudsigt nok rundt med en drøm om at vinde på hjemmebane for anden gang og dermed blive den første dobbelte EPT-vinder. Hvorfor ikke?

For at læse lidt mere om Mads Andersen kan du klikke her.

Også den største danske stjerne, Gus Hansen, skal i krig på dag 1a, i en artikel i Ekstra Bladet skriver han følgende:

Personligt ser jeg frem til at forsvare min gamle hjemmebane. Jeg vil gerne tilbage til det momentum, jeg havde bygget op i slutningen af 2007, hvor jeg nåede dybt i stort set alle de turneringer, jeg spillede.

En mere detaljeret beskrivelse af Gus Hansen kan findes her.

Det er ikke kun de danske stjerner der skal i krig på dag 1a, også Annette Obrestad, Bertrand 'ElkY' Grospellier, Johnny Lodden, Juha Helppi og Nikolaus Jedlicka. Den måske største stjerne i hele pokerverdenen skal også spille på dag 1a, nemlig canadiske Daniel Negreanu, han er med ved alle EPT-turneringer efter at han har indgået en aftale med PokerStars. En nærmere præsentation af Daniel Negreanu kan findes her.

Danske Christian Togsverd skal også i krig på dag 1a, på sin blog på 1623poker.dk fortæller han at han længe har haft problemer med sit onlinespil, hvor heldet ikke har været på hans side. Det held kan man håbe han rammer ved EPTen, selv har han følgende kommentar til den kommende turnering:

Jeg glæder mig ret meget og har tænkt meget over hvordan jeg skal spille, så stuck eller ej møder jeg velforberedt op. Klar til at spille poker helt til finalebordet d 23.

En kort præsentation af Christian Togsverd kan findes her.

Også Lars Bønding og Sander Lylloff skal spille dag 1a, så der er masser af danskere at holde øje med.

Danske Philip Hilm starter også på dag 1a og i sin blog på 1623poker.com er han meget kort og kontant omkring turneringen:

På tirsdag starter EPT Copenhagen. Jeg er fokuseret og klar. Vi ses på finalebordet.

Naturligvis skrevet med et glimt i øjet, men mon ikke Hilm, ligesom de andre danskere, har ambitioner om at gå hele vejen på hjemmebanen. Det skal i hvert fald blive spændende at følge.

Her på siden vil vi følge begivenhederne med artikler og opdateringer på danskernes præstationer, når den starter tirsdag klokken 14.00.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories