Danske Pokerprofiler: Christian Togsverd

Danske Pokerprofiler: Christian Togsverd 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Christian 'Tox' Togsverd er en del af det danske pokerteam, 1623poker, der også består af Philip Hilm, Lars Bønding og Mads Andersen. Togsverd har lært sig pokeren online, fra han var 18 har han spillet masser af online poker. Det er fire år siden han begyndte at oparbejde en bankroll. I dag er han en respekteret onlinespiller der oftest er at finde ved heads-up bordene. Han har dog også lavet enkelte resultater ved live turneringer og blev i sommers nummer 33 ved WSOP Main Event, hvilket gav ham næsten $300.000.

Bedste resultater ved EPT:

20. plads – EPT Big Double, Baden, 2006

Odds på Christian Togsverd på Scandicbookmakers: 150,00

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories