Danske Pokerprofiler: Frederik Hostrup

Danske Pokerprofiler: Frederik Hostrup 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Frederik Hostrup er meget aktiv i Dansk Pokerforbund, hvor han i den sidste tid har haft meget at gøre med sagen om hvorvidt poker skal karakteriseres som et 'held-spil' eller et 'vidensspil'. Det nyeste i sagen er at man I landsretten vurderede at poker er et spil baseret på held, hvilket betyder meget for de mange private pokerklubber der er rundt omkring, blandt andet en som Frederik Hostrup har del i. Sagen bliver dog anket til højesteretten og vi afventer spændt dommen.

Udover de politiske aktiviteter har Frederik Hostrup dog også tid til at gøre sig bemærket ved pokerbordene, hvor han er et af de stærkeste danske navne.

Odds på Frederik Hostrup på Scandicbookmakers: 150,00

Bedste resultater ved EPT:

8. plads – EPT Warszawa, 2007

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories