Danske Pokerprofiler: Jan V. Sørensen

Danske Pokerprofiler: Jan V. Sørensen 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Jan V. Sørensen er den eneste dansker der har vundet turneringer ved WSOP og han har endda vundet to af slagsen, i det hele taget har han en lang række store resultater fra pokerens største turneringsevent, WSOP. Allerede i 1995 fik han sin første pengeplacering, da han blev nummer 16. i en Seven Card stud turnering. I 2002 vandt han så sit første bracelet i en Pot Limit Omaha turnering. I 2005 kunne han så endnu engang pryde sin hånd med et bracelet, da han vandt et bracelet i en Seven Card Stud turnering.

Jan V. Sørensen har tidligere været fodboldspiller i OB, hvor han i en sæson havde fornøjelsen af at være topscorer for førsteholdet. En knæskade stoppede dog karrieren og dermed kunne han kaste kærligheden fuldt og fast på pokeren. Det er primært Seven Card Stud der tiltaler Jan V. Sørensen og han betegnes af mange som en af verdens bedste i den disciplin.

Odds på Jan V. Sørensen på Scandicbookmakers: 100,00

Bedste resultater ved EPT: Ingen tidligere pengeplaceringer

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories