888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Danske Pokerprofiler: Lars Bønding

Danske Pokerprofiler: Lars Bønding 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Lars Bønding er en del af det danske pokertem, 1623poker, der også består af Philip Hilm, Christian Togsverd og Mads Andersen. Lars Bønding kan se tilbage på en glorværdig karriere som backgammonspiller, hvor han i mange år var en af landets og verdens bedste spillere. Bønding er for nyligt flyttet til Las Vegas, hvorfra han spiller en del onlinespil, hvor den står på flere og flere cash-games, hvor det tidligere var sit'n'gos der var det foretrukne spil.

Et par gange har Lars Bønding været tæt på at vinde bracelets ved WSOP, i 2005 blev det til en andenplads i en $2.500 No Limit Hold'em turnering.

Bedste resultater ved EPT: Ingen tidligere pengeplaceringer

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories