WSOP 2018

Danske Pokerprofiler: Mads Andersen

Danske Pokerprofiler: Mads Andersen 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Mads Andersen er en del af det danske pokerteam, 1623poker, der også består af Philip Hilm, Christian Togsverd og Lars Bønding. Mads Andersen har ligesom mange af sine kollegaer spillet både backgammon og poker og det var faktisk i backgammonverdenen han først fik succes. Her blev han verdensmester i 2002, efter at have spillet nogle år i New York med spillere som Gus Hansen og Rasmus Nøhr. Han spillede på den legendariske Ace Point Club i New York, der er kendt for at samle de bedste backgammonspillere i verden. Efter verdensmesterskabet begyndte han gradvis at fokusere mere på pokeren, hvor han i 2006 vandt EPT-turneringen i København, hvilket gav ham lidt over $400.000.

Bedste resultater ved EPT:

1. plads – EPT Scandinavian Open, København, 2006

Odds på Mads Andersen på Scandicbookmakers: 100,00

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories