Danske Pokerprofiler: Morten Erlandsen

Danske Pokerprofiler: Morten Erlandsen 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Morten Erlandsen bliver også kaldt 'PokerGirl' på grund af det navn han bruger når han spiller online. Det er også primært online han indtil nu har gjort sig gældende, men han har selv svoret at 2008 skal være året hvor han begynder at præstere live og det kunne jo passende starte på hjemmebanen i København. Før han begyndte at skrabe penge sammen ved pokerbordene har han ernæret sig som alt fra maskinarbejder og til landmålermedhjælper, så mon ikke pokeren bliver ved med at være den foretrukne profession.

Bedste resultater ved EPT: Ingen tidligere pengeplaceringer

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories