Danske Pokerprofiler: Peter Jepsen

Danske Pokerprofiler: Peter Jepsen 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Peter Jepsen, eller 'Zupp', 'Willers' eller 'Pors' som han også bliver kaldt, har som den eneste dansker udover Gus Hansen et sponsorat med Full Tilt Poker. Der er ekstrem meget prestige over at blive sponsoreret af Full Tilt Poker og det er et klart bevis på at Peter Jepsen er en mand der forventes meget af i pokerverdenen. Han begyndte sin pokerkarriere da han fik skadet sit knæ i hæren, en lang optræningsperiode blev brugt til at sætte sig ind i spillet og siden har han ikke forladt det.

Igennem karrieren har han tjent langt over $500.000; indtjening der primært er kommet online. Live har han dog også bevist sit værd med en EPT sejr.

Bedste resultater ved EPT:

1. plads – EPT Warszawa, 2007

Odds på Peter Jepsen på Scandicbookmakers: 75,00

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?