Danske Pokerprofiler: Rene Mouritsen

Danske Pokerprofiler: Rene Mouritsen 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Rene Mouritsen havde en forrygende WSOP 2007, hvor han fik to andenpladser. Det blev dog ikke til et bracelet, men en meget flot placering i top ti over de bedste overall spillere under WSOP. Specielt andenpladsen ved $10.000 World Championship Pot Limit Omaha vækkede genklang. Det er en af de mest prestigefyldte turneringer i verden og præstationen har for alvor sendt Mouritsen op i pokereliten.

Odds på Rene Mouritsen på Scandicbookmakers: 150,00

Bedste resultater ved EPT: Ingen tidligere pengeplaceringer

More Stories

Hvad mener du?