Danske Pokerprofiler: Sander Lylloff

Danske Pokerprofiler: Sander Lylloff 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Sander Lylloff er igennem mange år blevet betragtet som en af verdens bedste backgammonspillere og han topper pt. den danske backgammonrangliste. Sander vandt i 2007 EPT-turneringen i Barcelona, hvilket gav ham en præmie på 1,2 millioner euro. Det er en af de største danske pokergevinster nogensinde. Sander har altså vist at han kan stå distancen i en stor turnering og han er vandt til presset fra de high stakes backggammonspil han spiller.

Odds på Sander Lylloff på Scandicbookmakers: 150,00

Bedste resultater ved EPT:

1. plads – Barcelona Open, 2007

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories