Danske Pokerprofiler: Søren Kongsgaard

Danske Pokerprofiler: Søren Kongsgaard 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Søren Kongsgaard brød for alvor igennem på pokerscenen i 2007, hvor han gennem hele året leverede flotte resultater. Han blev blandt andet danmarksmester samt en sideevent ved EPT-turneringen i Barcelona. Han lavede flere flotte resultater i løbet af 2007 og tjente omkring 8 millioner i officielle live turneringer.

De mange flotte resultater har givet ham et par flotte priser, blandt andet er han blevet kåret som årets danske pokerspiller. Han blev også kåret som årets rookie ved European Poker Awards, foran prominente navne som Annette Obrestad og Niklaus Jedlicka.

Odds på Søren Kongsgaard på Scandicbookmakers: 100,00

Bedste resultater ved EPT:

3. plads – EPT Grand Final, Monte Carlo

More Stories

Hvad mener du?