888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Danske Pokerprofiler: Christian Grundtvig

Danske Pokerprofiler: Christian Grundtvig 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Christian Grundtvig bliver i pokerkredse kaldet 'frimærket', fordi han i mange år ejede en frimærkebutik, den måtte dog lade livet da han for alvor begyndte at satse på pokeren. Siden har han leveret mange resultater der nok skulle give ham lidt håndører at købe frimærker for. Efter et par finaleborde ved store turneringer, kom det store gennembrud i 2006, da han en WPT turnering i Paris, hvilket gav filatelisten knap en million dollars.

Christian Grundtvig var også en af bagmændene bag et af de første danske pokerhold, PokerTeam.dk, der ikke eksisterer mere. Men med etableringen af det var Grundtvig med til for alvor at gøre pokeren mere stueren herhjemme.

Odds på Christian Grundvig på Scandicbookmakers: 100,00

Bedste resultater ved EPT:

4. plads – EPT Baden Classic, 2005

39. plads – EPT Scandinavian Open, København, 2007

Hvad mener du?