Danske Pokerprofiler: Christian Grundtvig

Danske Pokerprofiler: Christian Grundtvig 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Christian Grundtvig bliver i pokerkredse kaldet 'frimærket', fordi han i mange år ejede en frimærkebutik, den måtte dog lade livet da han for alvor begyndte at satse på pokeren. Siden har han leveret mange resultater der nok skulle give ham lidt håndører at købe frimærker for. Efter et par finaleborde ved store turneringer, kom det store gennembrud i 2006, da han en WPT turnering i Paris, hvilket gav filatelisten knap en million dollars.

Christian Grundtvig var også en af bagmændene bag et af de første danske pokerhold, PokerTeam.dk, der ikke eksisterer mere. Men med etableringen af det var Grundtvig med til for alvor at gøre pokeren mere stueren herhjemme.

Odds på Christian Grundvig på Scandicbookmakers: 100,00

Bedste resultater ved EPT:

4. plads – EPT Baden Classic, 2005

39. plads – EPT Scandinavian Open, København, 2007

More Stories

Hvad mener du?