Danske Pokerprofiler: Rehne Pedersen

Danske Pokerprofiler: Rehne Pedersen 0001

Som optakt til EPT-turneringen i København, der spilles fra tirsdag d. 19. februar til lørdag d. 23. februar, vil vi her hos PokerNews kigge nærmere på nogle af de danske navne der kan knyttes forhåbninger til ved turneringen.

Rehne Pedersen, også kaldt 'Carlos', er en aalborgensisk pokerspiller der brød igennem lydmuren i 2005, da han vandt den største danske pengepræmie til dato. Det skete da han vandt WPT turneringen $15.000 Five Diamond World Poker Classic på Bellagio, hvilket gav ham over 2 millioner dollars.

Han har også fire pengeplaceringer fra WSOP og spiller meget loose når han spiller live, hvor man altid vil se ham kaste sig over de svageste ved bordet.

Bedste resultater ved EPT: Ingen tidligere pengeplaceringer

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories