WSOP 2018

Bodog Poker giver spillerne mulighed for at komme med til WSOP!

Bodog Poker giver spillerne mulighed for at komme med til WSOP! 0001

Til april begynder Bodog Poker en stor promotion, der giver dig chancen for at komme med til WSOP, de kalder det Freeway to the Final Table! Hvadenten du vælger motorvejen eller en mere snørklet vej, så kan vejene hos Bodog Poker føre dig hele vejen til World Series of Poker (WSOP) *, hele denne promotion hos Bodog Poker er lavet i samarbejde med PokerNews.

Hvis du følger motorvejen, så skal du gennem PokerNews WSOP Semi-Final Freeroll der spilles hver mandag, onsdag og fredag fra d. 2. april. Mandag og onsdag starter den klokken 20.00 EST, mens den starter klokken 22.00 EST om fredagen. Disse freerolls giver vinderen T$270 (adgang til Bodog Pokers WSOP Semi-Final turneringer) og de første fem spillere modtager adgang til den kommende $12.500 Team PokerNews freeroll. For at spille med skal du downloade Bodog Poker gennem PokerNews, åbne en konto og indsætte penge. Når du bliver bedt om det skal du skrive passwordet PNWSOPSFF.

Er det ikke noget for dig? Så kan du komme endnu hurtigere til WSOP, hvis du spiller med i PokerNews $10+$1 Qualifiers. De bliver spillet klokken 20.00 EST hver tirsdag og torsdag, startende den 1. april. I disse kvalifikationsturneringer får de 10 bedste adgang til den næste $12.500 Team PokerNews freeroll. For at spille med skal du downloade Bodog Poker gennem linket hos PokerNews, oprette en konto og indsætte penge. Når du bliver bedt om det skal du skrive passwordet PN11FQ.

Den første $12.500 Team PokerNews freeroll spilles fredag d. 9. maj klokken 20.15 EST. For at komme med skal du blot downloade Bodog Poker gennem PokerNews, oprette en ny konto og indsætte penge. Hvis du ender i top-5 i PokerNews WSOP Semi-Final freeroll, eller i top ti i PokerNews $10+$1 Qualifier, modtager de automatisk registrering til denne freeroll. Alternativt kan man kvalificere sig ved at tjene 250 Bodog Poker Point i måneden der går forud for freerollen. Husk at alle krav skal være opfyldt mindst 24 timer før turneringen starter.

Skulle du være heldig og dygtig nok til at vinde en $12.500 Team PokerNews freeroll, så får du adgang til Main Event ved WSOP (til en værdi af $10.000), der spilles fra torsdag d. 3. juli, samt $2.500 i kontanter til rejse og ophold. Vinderne bliver også en del af Team Pokernews og får deres helt egen PokerNews Merchandise Pack. Derudover får vinderne en speciel invitation til et Team PokerNews velkomstfest, hvor du får lejlighed til at møde resten af holdet – måske endda få lejlighed til at udveksle tips og ideer med nogle af de professionelle.

Som altid er disse turneringer eksklusive for spillere der spiller gennem PokerNews. Hvis du allerede har en konto hos Bodog Poker, kan du også spille med i ovennævnte turneringer, så længe du har klaret alle andre krav og du har oprettet den gennem PokerNews. Hvis du ikke registrerede dig gennem PokerNews, kan du ikke spille med i disse turneringer. Skulle du vinde mere end en freeroll overgår præmien automatisk til andenpladsen.

Red. note: Bodog Poker tilbyder spillerne en fantastisk bonus på første indskud, 110% op til $500

World Series of Poker og WSOP er registrerede varemærker for Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's sponsorerer eller støtter ikke PokerNews Ltd. og deres turneringer, promotions eller produkter.

Hvad mener du?

More Stories