WSOP 2018

EPT Warszawa – dag 1a og 1b – Dan Pedersen chipleader

EPT Warszawa – dag 1a og 1b – Dan Pedersen chipleader 0001

Efter de to førstedage ved EPT-turneringen i Warszawa er en del af danskerne slået ud, mens et par stykker ligger til i den bedre ende af tabellen.

Dag 1a var hård ved danskerne, den forsvarende mester, Peter 'Zupp' Jepsen, blev slået ud hurtigt og i hans fodspor fulgte Lars Bønding, Christian Grundtvig og Sander Lylloff. Kun Morten Holm og Nikolaj Fabricius klarede sig igennem dag 1a, begge med cirka 15.000 i chips, hvilket er under average.

Dag 1b var lidt mere positivt stemt overfor danskerne, Philip Hilm måtte dog sige farvel allerede efter en halv time. Også andenpladsen fra EPT København, Søren Jensen, måtte se sig slået ud i løbet af førstedagen, ligesom Søren Kongsgaard også røg ud. Men nogle andre danskere gjorde for alvor væsen af sig. Da dagen var omme lå både Theo Jørgensen og Henrik Gwinner, der startede dagen ved samme bord i top ti, med omkring 50.000 i chips. Endnu bedre var Dan B. Pedersen, der med knap 100.000 er chipleader efter førstedagen. Bag sig har han en anden dansker, Hesham 'Croco' El Sayed, der har 66.700 i chips. Lidt længere tilbage ligger Mads Andersen, Brian Jensen, Christoffer Egemo og Claus Nielsen, alle fire har omkring 20.000 i chips.

Der er altså stadig masser af danskere i spil når andendagen begynder senere i dag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories