Har du det der skal til for at blive professionel pokerspiller?

Har du det der skal til for at blive professionel pokerspiller? 0001

Vi har tidligere omtalt Everest Pokers Live the Dream turnering, hvor almindelige spillere får chancen for at komme til at leve som professionelle pokerspillere.

I aften har du sidste chance for at kvalificere dig, da den sidste Online Direct Entry turnering spilles, buy-in er på $100+$9 og for de penge kan du ende med at blive professionel pokerspiller. De ti bedste i aftenens turnering kommer med til en casting i marts, hvor der bliver udvalgt en række spillere der egner sig bedst til livet som professionel pokerspiller. Så mener du at du har det der kræves, så er det i aften du har muligheden for at kvalificere dig.

Det kan du vinde:

Udover de kontante præmier der følger med mandagsturneringerne er der mulighed for at modtage en "Live the Dream"-præmiepakke, der har en værdi af $100.000. Kommer du i top ti i en af mandagsturneringerne skal du til casting d. 28.-30. marts i Wien, hvor 10 spillere ud af de 200 finalister bliver udvalgt til at modtage en præmiepakke.

Kig ind på Everest Poker - måske er du den næste danske pokerstjerne?

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories