888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Everest Poker – Live the Dream – kvalificer dig nu

Everest Poker – Live the Dream – kvalificer dig nu 0001

Vi har tidligere omtalt Everest Pokers Live the Dream turnering, hvor almindelige spillere får chancen for at komme til at leve som professionelle pokerspillere.

Du kan kvalificere dig på mange måde, der er dagligt online satellitter, indtil d. 10. marts, med buy-ins på helt ned til $3+$0,30. Hver mandag aften er der en Online Direct Entry turnering, hvor man kan købe sig ind for $100+$9, eller kvalificere sig gennem de daglige satellitter. De ti bedste ved hver af mandagsturneringerne, vil så skulle til casting i marts, hvor eksperter skal finde frem til de spillere der bedst egner sig til et liv som professionelle pokerspillere. Udover den gulerod er der kontante præmier til de spillere der klarer sig godt i turneringen.

Det kan du vinde:

Udover de kontante præmier der følger med mandagsturneringerne er der mulighed for at modtage en "Live the Dream"-præmiepakke, der har en værdi af $100.000. Kommer du i top ti i en af mandagsturneringerne skal du til casting d. 28.-30. marts i Wien, hvor 10 spillere ud af de 200 finalister bliver udvalgt til at modtage en præmiepakke.

Kig ind på Everest Poker - måske er du den næste danske pokerstjerne?

Hvad mener du?