Everest Pokers 'Live the Dream' afgøres i denne weekend

Everest Pokers 'Live the Dream' afgøres i denne weekend 0001

Everest Poker lancerede for et stykke tid siden deres "Live The Dream", hvor ti heldige/dygtige spillere kunne vinde retten til at repræsentere Everest Poker ved store turneringer i et år. Nu er kvalifikationen ovre og i denne weekend rejser 200 spillere til Wien i Østrig for at spille den afsluttende kvalifikationsturnering.

Det er også blevet offentliggjort hvem der skal stå for at udvælge de 10 spillere der skal vinde konkurrencen. Det er tre store pokerprofiler fra Østrig, Italien og Frankrig der skal være med til at beslutte hvilke ti spillere der skal nå gennem nåleøjet, beslutningen tages i samarbejde med medarbejdere fra Everest Poker. De tre dommere er:

Thomas Kremser – Thomas er 38 år og kommer fra Østrig og han er en af de mest respekterede spillere på den europæiske pokerscene. Han er turneringsansvarlig for European Poker Tour (EPT) og han har haft ansvaret for de to sidste udgaver af Everest Poker European Championship (EPEC). I Wien er Thomas på hjemmebane og hans 12 år i pokerverdenen kombineret med hans solide facon, gør at hans beslutninger altid er troværdige.

Alberto Russo – Alberto er 31 år og er en af de førende Texas Hold'em spillere i hjemlandet Italien. Han har været redaktør for den første italienske pokerportal og han har været med til at starte magasinet Card Player Italia. På det sidste har Alberto også været tv-kommentator og han er fast kommentator ved EPT-turneringerne. Alberto mestrer dermed både pokerdelen og kommunikationsdelen, så spillerne i Wien skal virkelig træde i karakter hvis de vil imponere Alberto Russo.

Bruno Fitoussi – Bruno er 49 år og fra Frankrig, og han har en utrolig pokerhjerne. Da han i 2001 vandt World Heads-up Poker Championship slog han blandt andet den legendariske Amarillo Slim undervejs. Da der i sommers blev spillet WSOP sluttede Fitoussi som nummer to i $50.000 H.O.R.S.E. mesterskabet. Bruno har til dags dato vundet $2.000.000 i liveturneringer og er respekteret i hele verden. Så spillerne må forvente at hans skarpe øjne fanger alt.

Der er altså 200 spillere der står foran deres livs chance i denne weekend. Nervøsiteten kommer uden tvivl til at spille afgørende ind på præstationerne, og det kan meget vel være at vinderne er dem der bedst formår at holde nerverne i skak.

I løbet af den næste uge vil vi her hos PokerNews offentliggøre resultaterne fra turneringen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories