MANSION offentliggør sponsorataftale med Shannon Elizabeth

MANSION offentliggør sponsorataftale med Shannon Elizabeth 0001

MANSION Poker har offentliggjort at de har indgået en sponsorataftale med den professionelle pokerspiller Shannon Elizabeth. Skuespilleren fra American Pie-filmene, har i de seneste år fokuseret på pokerverdenen. Elizabeth lavede sponsoraftalen med MANSIONs pokers Marc Goodwin. Senere offentliggjorde man så aftalen på en konference.

Elizabeths nye aftale med MANSION inkludere et sponsorat gældende 2008, hvor vi blandt andet så hende ved Aussie Millions Main Event. Elizabeth har store filmroller på sit CV, bla. har hun medvirket i Scary Movie, American Pie 2, Thir13en Ghosts, og den nye film med Vegas-tema Deal and The Grand. Hun er en af de mest succesfulde berømte skuespillere, som har skiftet branche fra Hollywood til den professionelle pokerverden.

Elizabeths voksende liste af pokerresultater inkluderer hendes gennembrud ved the 2007 NBC National Heads-Up Poker Championship, hvor hun præsterede flot og nåede til semifinalerne, før hun blev slået ud af den senere vinder Paul 'kwickfish' Wasicka. Hun vandt $125,000, hvilket er hendes hidtil største præmie, men hun har desuden fået præmie ved fire WSOP-events i de seneste to år.

Aftalen er én af flere bemærkelsværdige nyheder fra MANSION. MANSION er udover at være mere og mere synlig indenfor pokerverdenen, desuden sponsor for den engelske Premier League klub Tottenham Hotspur.

Red. Note: Du kan også spille hos MANSION poker og måske rende ind i Shannon Elizabeth, lige nu er der en speciel bonus til spillere fra PokerNews, på 100% op til $500

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories